Targa 44

Beskrivelse

Targa 44, den nest største av dem alle, kjennetegnes av det klassiske og tidløse Targa-formspråket og tilbyr rikelig med plass både ute og inne.

Targa 42 / 44 ble lansert 2005 og vant prisen ”Motorboat of the show” umiddelbart. Juryens motivering var:

 

    • Targa 42 / 44 er ett resultat av en original ide som har blitt utviklet til en komplett båtserie. Mange har kopiert konseptet men få, om noen, har vært i nærheten. Med Targa 42 / 44 har Botnia Marin ett flaggskip som både er komfortabelt og praktisk blant isfjell og stekende sol.

I 2007 ble Targa 44 introdusert med Volvo Penta IPS, noe som ble en umiddelbar suksess da det velbalanserte skroget egner seg utmerket til denne type fremdrift. Etter at systemet var nøye gjennomprøvd vant båten den presisjefyllte prisen Motorboat of the Year Award i 2009 på London Boat Show. Juryens motivering var:

 

  • Om noen båt fortjener stempelet ”the 4 x 4 of the sea” så er det denne. Under testen presterte Targa 44 hele 38 knop i stiv kuling og med 11 personer om bord, mer enn tilstrekkelig for å overbevise oss om at Targa 44 ikke bare var den klare vinneren av vår ”wheelhouse & walkaround” kategori men også utvilsomt vår favoritt blant alle 4×4

 

Se hjemmeside fabrikk for flere bilder og info.

https://www.targa.fi/boats/44