Targa 37

Beskrivelse

Targa 37 har – utover alt det Targa 35 tilbyr – ytterligere plass inne i styrhuset og på akterdekket. Med sin klassisk elegante form og innredning samt den enkle manøvreringen garanterer båten komfort og sikkerhet også på de lengste og mest krevende reiser.

Targa 37 har mange alternative løsninger og er derfor enkel å skreddersy for å tilfredsstille kundens ønsker og behov. Flybridgen fås i to varianter, Classic og Hi-Fly.Hi Fly flybridgen gir Targa 37 ett helt nytt utseende og den gir sitteplass til hele 5 personer. Negativt akterspeil er tilgjengelig ekstrautstyr og forkabinen kan leveres med flere forskjellige køyeløsninger samt med og uten WC.

Det dype fordekket gjør at du føler deg svært trygg samtidig som det tilbyr mengder av stuveplass og gir en trivelig sitteplass for opp til 10 personer.

Targa 37 er ett populært alternativ for krevende transport. Båten brukes i dag i alle sammenhenger fra rene fritidsbåter til sightseeingbåter på Grønland, ett tydelig bevis på båtens styrke og sjøegenskaper.

 

«Targavær»

Buholmen Båt har leveringsklar båt til sommeren 2021

 

Se hjemmeside fabrikk for flere bilder og info.

https://www.targa.fi/boats/37